Anton – 20 kg tabt på få måneder

Anton er 17 år gammel og kommer fra byen Løgstør i Nordjylland. På bare 4 måneder har Anton tabt 20 kg siden han begyndte at ændre sin livsstil og begyndte at træne for bare 4-5 mdr. siden.

Anton fortæller han fik motivationen frem og begyndte at ændre sin livsstil.

-Jeg begyndte at se en del boksefilm, som fik motivationen frem i mig. Jeg var træt af at se på mig selv og begyndte derfor at ændre mine spisevaner i stedet for at spise usundt som jeg gjorde hver dag. Jeg købte derfor en kostplan, som virkelig har hjulpet mig og som jeg stadig bruger. Nu har jeg en helt anderledes hverdag, hvor træning og kost har fået en stor betydning for mig nu, siger Anton.

Det nye overskud i hverdagen og livsstilsændringer har også fået Anton til at få nye mål i livet med træning.

-Jeg skal bare blive ved, og i fremtiden vil jeg gerne kunne leve af noget inden for fitnessverden, siger han.

Anton har også nogle råd til andre som mangler motivationen eller som også gerne vil jagte resultaterne på det hårde arbejde.

-Mit råd til andre, som gerne vil have resultater er: Det er kun dig, som kan ændre din livsstil, ingen andre, og så handler det om, hvor meget du faktisk vil nå de mål du har sat dig for. Selv disciplin, dedication og sørg for at omgiv dig med positive personer, siger han.

Hvis du gerne vil følge med i fremtiden hos Anton, og se de fremtidige resultater hos ham kan du følge ham på Instagram via understående link.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »