Simon – Smed 48 kg på 13 måneder

Simon, 28 år fra København, havde på 13 måneder efter en livsstilsændring tabt hele 48 kg på sin hidtil rejse.

Simons rejse mod sin nye livsstil startede tilbage for 1 år og 9 måneder siden, da han til en jobsamtale fik nej grundet sin daværende vægt.

-Jeg har altid været den store dreng i forhold til mine 2 ældre brødre i familien, og var aldrig tilfreds med det jeg så i spejlet. Men havde ikke gejsten og jeg var doven. Men det der fik mig i gang med at ændre det hele, var da jeg var til en jobsamtale som sikkerhedsvagt men fik afslag grundet de mente jeg var for overvægtig til jobbet. Det gjorde mig ked af det og ændret min indre gejst, hvor jeg vil bevise det modsatte. Her startede min rejse mod vægttab og en pæn trimmet krop endelig, og på bare 13 måneder smed jeg 48 kg med min egen træning og kostplan. Jeg startede med en vægt på omkring 140 kg og kom helt ned på 86 kg. Men er dog på 89 nu grundet jeg har taget på i muskelmasse og har et muskelopbygnings program, siger Simon.

Livsstilændringen hos Simon har også givet langt mere overskud i hverdagen, der også har en søn.

-Jeg har fået langt mere overskud i hverdagen efter jeg ændret min livsstil og har tabt mig meget. Der også tid til sjov og leg med min dreng, hvor det før i tiden var langt hårdere grundet manglende overskud. Jeg er glad for mig selv nu og kan slet ikke forstå hvor langt jeg er kommet hidtil. Jeg er så glad for jeg tog det valg den dag i dag, siger Simon.

På Instagram postes der også træning og masser af sund kost op, som er selvskabt og til inspiration for hans følgere.

-Det er min egen kostplan jeg laver. Jeg kan godt lide at komme med ideer og egne opskrifter og dele ud af den. Jeg har både til vægttab og når der skal bygges muskler, siger han. Jeg har dog mange forbilleder inden for fitnessverden som jeg også er inspireret af, men den største må nok være min gode ven danielchristensen_ på Instagram.

Råd til andre som kæmper lidt med motivationen og gejsten for at komme i gang eller som er i gang men er gået lidt i stå, har Simon også.

-Mit råd til andre der gerne vil der sidder og gerne vil i gang med deres rejse mod ny livsstil, må nok være at bare komme i gang og gøre det, du vil ikke fortryde det. Det er det bedste du kommer til at gøre for dig selv, og når du når de mål du har sat, så er du stolt af dig selv som aldrig før.

Hvis du vil følge Simons resultater i fremtiden samt hans inspirerende madplaner og trænings-programmer, som han deler ud af til sine følgere, så kan du følge ham på Instagram via linket herunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »