Fragt fra kun 39 kr.
Fri fragt over 499 kr.
Betal nemt med MobilePay
  • Fragt fra kun 39 kr.
  • Fri fragt over 499 kr.
  • Betal nemt med MobilePay
Ingen resultater

Om os

Hos Winnershape går vi aldrig på kompromis med kvalitet og derfor kan du være sikker på, at vores produkter lever op til en høj standard. Vi har 30 dages retur ret for at sikre, at du er tilfreds og bytter selvfølgelig med et smil, hvis det ikke skulle være tilfældet. Alle styles er designet ud fra komfort, pasform og funktionalitet. Ved hvert eneste design sparre vi tæt med flere forskellige udøvere for at sikre, at tøjet både har en rigtig god pasform, men også er ekstremt komfortabel.
Winnershape navnet dækker over, at vi altid skal stræbe efter at vinde, men at vi selv skal definere hvad sejren er. Om det er en hård tur i træningscentret, nogle få mave og rygbøjninger eller bare en hyggelig gåtur alene eller sammen med hyggeligt selvskab. Sejren skal være opnåelig

Derudover går vi meget højt op i klima og miljø. Det betyder at vi hver eneste ordre vi sender afsted, der planter vi et træ i Danmark. Derudover kigger vi hele tiden på, hvordan vi kan gøre ale en lille smule bedre, skridt for skridt og dag for dag. Derfor tror vi på, at vi kan gøre en forskel.